小虫网's Archiver

AD

fairy1985 发表于 2010-7-7 14:38

虫虫美食特攻队第九期:食后感:相约遇见么么茶(功课)

讲起真系惭愧,在英德甘耐都唔知有间甘好噶店开张```不过唔紧要,好彩我报名参加小虫噶美食特攻通过着```相约大家走进遇见么么茶``废话少讲,进入主题`e763m_25

先上小吃:忌廉地瓜丸:原来系传统噶地瓜整法外,仲可以整出甘好味噶地瓜e763m_26 ,虽然炸过,不过依然好松软,虽然只吃着一个,不过已经爱上个种味道```下次去一定要偷师至得```e763m_28 (价格:未知)

第二道小吃:黄金鸡翅:如果可以系鸡翅度吃出葱香来就更完美了```我记得水果蜜语噶就系有葱香噶```(价格:12元/4只)

各式飞碟:不过我就吃着过肠仔飞碟。但系都未吃出肠仔噶味来就无了```肠仔太少了```(价格:9元)

极品吞拿鱼薯仔头:个人认为唔系甘好吃```因为我唔仲意有关甜噶食物```个人口味挂``(价格:9元)

咖喱手打墨鱼丸:里面好多咖喱,好够味,都有薯仔,好吃!(价格:10元)

饮品:鲜柠檬绿茶:除着水果蜜语外另一个值得饮柠茶噶地方```唔会似水XX个度噶甘难饮咯``(价格:13元)

最后一个主吃:红烩牛腩饭:本来我噶系卤肉饭噶,可惜我唔吃肥肉,所以站长换着个牛腩饭俾我```,呵

呵,D 牛腩煲得晏晏好,而且都好入味,如果可以加D菇类就更好了!!!饭上噶蛋都好可爱!(价格:20元)[color=#ff0000][b]作者声明:[/b]本帖为本人原创,未经本人和小虫网许可,不得转载[/color]

(另多谢燕。噶图片)

荌荌静 发表于 2010-7-7 18:16

e763m_21

chocolate 发表于 2010-7-7 21:17

e763m_21 e763m_25

106838676 发表于 2010-7-8 08:39

e763m_11 e763m_11

b82191049 发表于 2010-7-9 00:40

又一个应付的。
店长免费给你们吃喝,你们写成这样过意得去吗

fairy1985 发表于 2010-7-9 17:05

[b]回复 5楼(铁牌) PID号:1812737 b82191049 的帖子[/b]

第一,并非个个都系才子才女,我学历有限,写唔出来好有文采噶野···我认为我有用心来写,唔觉得对得住边个,对唔住边个···

第二,既然你认为人D应付了事,你大可以自己参加,写你自己噶评论!!!你知唔知你噶一句应付了事,非常唔尊重人D噶劳动成果···e763m_16

燕。 发表于 2010-7-9 17:54

[b]回复 5楼(铁牌) PID号:1812737 b82191049 的帖子[/b]

说真的··你那么厉害··
你写吧·~~·

b82191049 发表于 2010-7-9 19:22

楼上2位美女都不要介意。我也是随便说说.

Mrcai 发表于 2010-8-13 14:59

请问。你们那里请兼职吗。

522704147 发表于 2010-8-17 14:26

系边度

页: [1]