小虫网's Archiver

AD

毛毛可可 发表于 2009-6-3 00:24

最串的糖水屋

我去个最串既糖水屋系利民路,西乡对面,咩名唔记得了。个个老板娘,一日到黑黑口黑面,好系人地争巨十万八万一样,上次去打包,印象中几多下,可能有十来二十份,巨竟然话唔卖,巨话打晒包俾你,我今晚卖咩野,晕,未见过开档口唔卖野既。激死。

艾羽凡 发表于 2009-6-3 00:39

果间野系甘既,个老板娘你要同巨讲粗口先得既,我每次系巨度食野都要讲粗口既,就好次“你妈嘿吖,叼。”之类既先得既,你吾讲粗口巨吾开心既

Andyhua 发表于 2009-6-3 00:52

甘都得··哈哈··

djdl 发表于 2009-6-3 01:14

哦!过个老板娘成只狗甘既,我去过几次拉,虽然距D野系几好吃下,不过个人就好黑人憎咯.过到既糖水同煎芋头糕我觉得系几好味架

niuniu123 发表于 2009-6-3 01:33

再好食都唔会去..更何况唔好食...
记得之前去食野,我有个朋友话个老板娘“今时今日甘样既服务态度唔得既”..点知个老板娘听到就话“唔系要点服务?跪住服务啊?”顶....

行前小小果个婆婆既糖水不知几好味,又落足料喔,2蚊一大碗,又平又抵食...

┽高壓電┽ 发表于 2009-6-3 01:55

糖水都系“益民”嘅正·~~

毛毛可可 发表于 2009-6-3 13:38

行前小小个个阿婆系边间啊?

夜狂风 发表于 2009-6-3 13:49

你话的糖水店系吾系康师傅手机店旁边?

草落 发表于 2009-6-3 14:02

裹间糖水店既老板娘好恶既。。。开佐好耐既了。但系,点野唔错,几好味。。。可能因为哏样,所以老板娘就超恶

lang763 发表于 2009-6-3 14:07

我都是帮衬益民的多。

Joy丶背影 发表于 2009-6-3 20:17

呵呵,要同佢讲出口先得,哈哈,咁嘅人都有嘅,搞笑

czjszl 发表于 2009-6-3 20:27

1楼.............................e763m_15 e763m_15

xuzi 发表于 2009-6-3 20:45

老板娘黑口黑面糖水才更甜e763q_18

keryi 发表于 2009-6-3 21:22

我是出来打酱油的.

风矢子 发表于 2009-6-3 21:33

回家自已煲,料足又卫生。

sdydli 发表于 2009-6-3 21:37

唔帮衬距!!!

﹍.鬥魚ゞ 发表于 2009-6-3 21:55

几年前就觉得佢串喇,你而家先觉得,咩人都有,无怪~~~~我地叫串之别~~

﹍.鬥魚ゞ 发表于 2009-6-3 21:57

有咩办法,人地甘串生意都甘好啊~~~

feifigo 发表于 2009-6-3 22:19

我都觉得益民好吃点,服务都OK

BEN781122 发表于 2009-6-3 22:33

多数都系更年期既初步特征!!!!

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10