小虫网's Archiver

AD

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 14:40

英德边间按摸好?

如题.本来成日去爱丽既.但系想换下地方.边个有好介绍??e763m_28

武藤兰 发表于 2009-12-13 14:59

我来介绍几间。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 15:00

[b]回复 2楼(金牌) PID号:1395574 武藤兰 的帖子[/b]

介绍几间.......咩意思???

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 18:24

话到就冇地头虫知??定个个都5肯讲吖??e763m_34

芒果 发表于 2009-12-13 18:32

按玩就摸得地方~e763q_25

Internet 发表于 2009-12-13 18:50

要正规还系捂正规?

安居附近可以试下`

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 18:52

[b]回复 6楼(木牌) PID号:1395838 Internet 的帖子[/b]

安居附近叫乜名.最好就5正规既拉.e763m_30

晴天雨天 发表于 2009-12-13 19:15

关注此贴

英德人在他乡 发表于 2009-12-13 19:27

来东莞!!带你地玩转呢D地方!

200717822 发表于 2009-12-13 19:28

太平间  好啊 按摩超舒服 适合你啊

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 19:35

[b]回复 10楼 PID号:1395925 200717822 的帖子[/b]

5通你妈就系太平间训住?白閪痴.我问边度按摸好关你閪事吖..

200717822 发表于 2009-12-13 19:37

[b]回复 11楼 PID号:1395952 ′曲终人散﹎ [楼主] 的帖子[/b]

白你老母啊 傻子 SB

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 19:40

[b]回复 12楼 PID号:1395969 200717822 的帖子[/b]

边个白痴.大家有眼睇.木鼠鼠甘.你以为你自己好閪清高.你5系男人来既弱智.

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 19:45

[b]回复 14楼 PID号:1395983 200717822 的帖子[/b]

你老母冇之别.

′曲终人散﹎ 发表于 2009-12-13 19:50

[b]回复 16楼 PID号:1395987 200717822 的帖子[/b]

有必要同你D弱智既吵咩?捞閪就系捞閪.死返你河南卖鸭蛋拉.

200717822 发表于 2009-12-13 19:53

[b]回复 17楼 PID号:1395992 ′曲终人散﹎ [楼主] 的帖子[/b]

边有感多时间同你个野种吵么? 死翻去做你鸭啦 性冇能就唔好出黎讲也

QIUBUBY 发表于 2009-12-13 20:29

何必呢,e763m_22

Internet 发表于 2009-12-13 20:57

[b]回复 7楼(纸牌) PID号:1395843 ′曲终人散﹎ [楼主] 的帖子[/b]

你不如开时钟叫外卖要外卖150
打我电话6853210`

大飞 发表于 2009-12-15 01:01

愛丽按摩价钱如何?服务态度好吗?技师手势点嘛?

大飞 发表于 2009-12-15 01:04

愛丽按摩咩价钱?服务态度如何?技师素质又点?望楼主一一解答。

页: [1] 2